„Gyerekek... Három-négy..." – Meghalt Gottreich-Horváth József

2021. Április 10. / 21:06


„Gyerekek... Három-négy..." – Meghalt Gottreich-Horváth József

Életének 78. évében ma meghalt Gottreich-Horváth József, az MTK vezérszurkolója, aki nélkül az elmúlt évtizedekben nem lehetett elképzelni a Hungária körúti lelátót. „Gyerekek... Három-négy..." – így hangzott legendás vezérszurkolói „vezényszava", amely tőle már nem hangzik el többé. Emlékéből fakadjon áldás!


Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették, tisztelték, hogy hosszú betegség után Gottreich-Horváth József 2021. április 10-én, életének 78. évében elhunyt – olvasható az MTK Baráti Kör hivatalos Facebook-oldalán.

józs.jpg

Mint a posztban írják: „Józsi ikonikus alakja volt a Hungária Körútnak. Egészen fiatal kora óta mindenhova elkísérte a csapatot, legyen szó vidékről vagy külföldről. Régi stadionunk A-lelátóján több ezerszer csendült fel legendás bekiabálása: Gyerekek, három-négy, majd az összes szurkoló rázendített a hangos MTK biztatásra! Ennek köszönhetően és mert mindenki által szeretett, közvetlen ember volt vált az idősebb drukkereink vezérszurkolójává! Hiánya pótolhatatlan űrt hagy maga után! A család gyászában együtt osztozunk!". 

(Forrás: MTK Baráti Kör/Facebook)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Mazsihisz hírek
Heisler András: Új utakon a Mazsihisz szociális gondoskodása
Kultúra
A hét műtárgya: Szfira tábla
2021. Április 16. / 13:55

A hét műtárgya: Szfira tábla

Kommentek