Emberségből jeles: Szentes városa szívesen befogad rászoruló izraeli polgárokat

2023. Október 12. / 13:51


Emberségből jeles: Szentes városa szívesen befogad rászoruló izraeli polgárokat

Az izraeli Askelon településsel testvérvárosi kapcsolatban lévő Szentes önkormányzatának vezetése felajánlotta, hogy menedéket, ellátást, segítséget nyújt a rászoruló izraeli polgároknak, különösen olyan idős embereknek, akiknek nincsen hozzátartozójuk. Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Kiss Csaba alpolgármester egyúttal részvétét fejezte ki azon borzalmak miatt, amelyek Izrael népét és Askelon lakóit érték.

A Csongrád-Csanád vármegyei Szentes város önkormányzatának vezetői, Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Kiss Csaba alpolgármester levelet írtak az izraeli Askelon regionális tanácsának, amelyben azt írták: megdöbbenve értesültek róla, hogy ártatlan emberek vesztették életüket, s egyúttal őszinte együttérzésüket fejezték ki a borzalmak miatt Izrael népével és Askelon polgáraival.

A város vezetése közölte azt is: felajánlják a rászorulóknak Szentes segítségét, így szívesen nyújtanak „menedéket, ellátást, biztonságot, támaszt itt Szentesen" különösen azoknak az idős embereknek, akiknek nincsenek hozzátartozóik. 

A Mazsihisz köszönetét és tiszteletét fejezi ki Szentes város vezetésének a nemes cselekedetért!

(Címlapkép: James Chan – Pixabay)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek