Netanjahu: Úgy lecsapunk rájuk, hogy azt a legrosszabb álmukban sem gondolták

2021. Május 12. / 16:53


Netanjahu: Úgy lecsapunk rájuk, hogy azt a legrosszabb álmukban sem gondolták

Izrael szerdán 16 főt likvidált a Hamász katonai szárnyából, és hétfő óta mára legkevesebb 53-ra nőtt a napokban kirobbant izraeli-palesztin harc halálos áldozatainak a száma Gázában – jelentette ma délután a Reuters. Netanjahu miniszterelnök egy órával ezelőtt közölte: „ez még csak a kezdet, úgy lecsapunk rájuk, hogy azt a legrosszabb álmukban sem gondolták". 

Egy mai légicsapásban Izrael 16 főt likvidált a Hamász katonai szárnyából Gázában, a palesztinok pedig olyan heves rakétaesőt zúdítottak Izraelre, amilyenre évek óta nem volt példa.  A hétfő óta eszkalálódott konfliktusban Gázában eddig legkevesebb 53-an haltak meg a palesztin hivatalok szerint, míg Izraelben az orvosi jelentések szerint 6-an vesztették életüket. 

Izrael belbiztonsági szolgálata közölte, hogy az iszlámista Hamász ma likvidált főtisztjei között volt Gáza város egyik katonai parancsnoka is. 

Az átmeneti kormány feje, Benjámin Netanjahu ma délután megbeszélést tartott az izraeli katonai vezetőkkel, majd közölte: „ez még csak a kezdet, úgy lecsapunk rájuk, hogy azt a legrosszabb álmukban sem gondolták". 

(Fotó: Ibrahim Abu Musztafa/Reuters)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kultúra
Silló Sándor: Zene – jelenidőben
2021. Július 22. / 15:20

Silló Sándor: Zene – jelenidőben

Mazsihisz hírek
Vasárnap ülésezik a Mazsihisz közgyűlése

Kommentek