Gyermekek a gyermekekért: Rumbi Tanház jótékonysági koncert sztárfellépőkkel

2023. November 06. / 15:20


Gyermekek a gyermekekért: Rumbi Tanház jótékonysági koncert sztárfellépőkkel

Neves hazai sztárfellépők közreműködésével jótékonysági interaktív családi koncert lesz november 12-én, vasárnap délelőtt 11 órától a Rumbach zsinagógában az október 7-én rettenetes emberveszteséget elszenvedett beeri kibuc árván maradt gyermekei javára. A koncerten többek között fellép Bíró Eszter, Farkasházi Réka, Kárász Eszter, Malek Andrea, Szalóki Ági, Tarján Veronika, a Benjamin ovisok és még sokan mások. 

A belépés ingyenes, adományaikat a helyszínen gyűjtjük. A koncert teljes bevételét jótékony célra ajánljuk fel. Várjuk a kisgyerekes családokat a gyerekzenei színtér népszerű előadóival, a gyerekek kedvenc zenéivel! 

A koncert előtt reggel 9 órától  a Rumbi Tanház kézművesfoglalkozásai, kóser büfé és csoki tóra is várja a kicsiket! A szülőknek pedig Radnóti Zoltán főrabbi tart előadást.

Ez az összefogás óriási micva mind az előadók, mind az adományozók részéről.  Mindannyian úgy segítünk, ahogy tudunk. A célunk közös. 

Segítség a rászorulóknak, ima az áldozatokért és a békéért.

A jótékonysági koncerten fellépő művészek: Farkasházi RékaCsiszár FerencKárász EszterCsókás ZsoltMalek AndreaFödő SándorSzalóki ÁgiJáger BandiKálmán TamásTarján VeronikaMogyoró KornélBíró Eszter, a Benjamin ovisokSzalai PéterSzula Miklós. 

Jotekonysagi_Event_1920x1005px.png

A Rumbi Tanház küldetése, hogy a gyermeki zsidó lélek megfelelő spirituális fejlődését segítse. Segítsen békében és segítsen bajban. Most nagy a baj. Ezt érezzük a közhangulaton, érezzük a zsinagógáinkban és a mindennapokban. Mindenki segíteni, tenni szeretne valami. Mi ezt tesszük, remélve, hogy a muzsika mindannyiunk lelkét feltölti és arra inspirál minket, hogy félelem nélkül végezzük tovább a feladatainkat.

A rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel készül.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek