Woody Allen-nap lesz vasárnap Budapesten

2019. November 22. / 13:45


Woody Allen-nap lesz vasárnap Budapesten

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett az Oscar-díjas rendező öt alkotását tűzi műsorra.


A Woody Allen-napon az új alkotás mellett az amerikai filmrendező, producer utóbbi években készített legjobb filmjei lesznek láthatók a Kino Cafe moziban. A nagyteremben vetítik a Hollywoody történet (Hollywood Ending) és A világ második legjobb gitárosa című alkotásokat, a kisteremben pedig Az óriáskerék (Wonder Wheel), a Café Society (Café Society) és a Match Point című filmeket láthatják a nézők.

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című romantikus komédiájában Jude Law, Liev Schreiber, Diego Luna és Selena Gomez mellett Timothée Chalamet-t és Elle Fanninget láthatják a nézők.

A négyszeres Oscar-díjas rendező új filmjében egy főiskolás szerelmespár, Gatsby (Timothée Chalamet) és Ashleigh (Elle Fanning) tervei a New Yorkban töltött romantikus hétvégéről egy csapásra füstbe mennek, amikor a napos idő esősbe fordul. Hamarosan elsodródnak egymás mellől, ami csak a kezdete a véletlen találkozások és furcsa kalandok hosszú sorának, amit külön-külön megélnek – írták a tájékoztatóban.

Program:

Nagyterem

16.30 - Hollywoody történet (Hollywood Ending) 

18.30 - A világ második legjobb gitárosa (Sweet and Lowdown) 

20.30 - Egy esős nap New York-ban (A Rainy day in New York) - Premier előtt!

Kisterem

16.45 - Az Óriáskerék (Wonder Wheel) 

18.45 - Café Society (Café Society) 

20.45 - Match Point (Match Point)

A filmeket szinkronnal vetítik. 

(Prae.hu)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek