Kategóriadíjas munka a Dohány utcai zsidó múzeum teteje

2020. Május 10. / 19:14


Kategóriadíjas munka a Dohány utcai zsidó múzeum teteje

A budapesti Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár tetőszerkezetét felújító Szakszig Kft. ezzel a beruházással kategóriadíjat kapott az ÉMSZ által meghirdetett „Az év tetője 2020" Nívódíj Pályázaton. Az ünnepélyes díjátadót a budapesti Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon rendezik 2020. október 9-én.


Az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége (ÉMSZ) 1990 óta minden évben meghirdeti „Az év tetője" Nívódíj Pályázatot. A zsűrit az ágazat elismert szakemberei, mesterei alkotják, a testület munkájában részt vesznek a német és svájci társszövetségek képviselői is.  

Az idei évre meghirdetett pályázaton a „Lapostető  – Bitumenes lemezes szigetelések” szekcióban kategóriadíjat kapott a Szakszig Kivitelező és Szolgáltató Kft., amely a  Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár megújult tetejének munkálatait végezte.

Puskás András, az ÉMSZ elnöke és Kakasy László, a zsűri vezetője arról tájékoztatott, hogy a díjazott munkákat az ÉMSZ Hírek tavaszi számában részletesen bemutatják, a beruházásokat ismertetik a Magyar Építéstechnika, a METSZET és az Építési Megoldások című szaklapok. A szekciók díjazottjait bemutató filmeket hozzákapcsolták a május 12-én induló ÉMSZ Webinárium moduljaihoz is, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjanak. 

A koronavírus járvány miatt a díjátadót nem most tartják, hanem 2020. október 9-én, a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon, ahol a nívódíjat nyert pályázók fogják bemutatni díjazott munkájukat. 

(Címlapkép: ÉMSZ.hu)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Izrael
Jaír Lapid: Kormányfőjelölt magyar gyökerekkel
Hírek, lapszemle
Közteret neveznek el a 10 éve meghalt Komlós Juciról

Kommentek