Így forgattuk az 1 %-os filmeket, avagy mi történt a kulisszák mögött? (videó)

2024. Május 15. / 14:20


Így forgattuk az 1 %-os filmeket, avagy mi történt a kulisszák mögött? (videó)

Évről évre, filmről filmre, egyről a kettőre… Ennek jegyében vágtunk össze önöknek egy videót azokból a kampányfilmekből, amiket az elmúlt évek 1 százalékos adófelajánlásai kapcsán forgattunk. Látni fogják, hogy nemcsak a kamerák előtt, de a háttérben is jó hangulat uralkodott. Nosztalgiázzanak velünk, s ne feledjék: május 21-ig rendelkezhetnek az adójuk 1 %-ról a Mazsihisz javára!

A személyi jövedelemadónkból az egyházaknak felajánlható 1 %-os adományok a Mazsihisz számára – önöknek köszönhetően – évről évre egyre nőttek, és ezért nem győzünk eléggé hálásak lenni!

Köszönetünket hadd fejezzük ki most egy videóval, amelyben azokat a pillanatokat láthatják, amelyek az elmúlt évek kampányfilmjeibe nem fértek bele. Mi nagyon jól szórakoztunk, miközben az alábbi videó nyersanyagait átnéztük, de közben sokszor eszünkbe jutott: az önök támogatása, bizalma és adománya nélkül ezek a filmek nem lettek volna évről évre és filmről filmre egyre színesebbek, jókedvűbbek és ötletesebbek.

Köszönjük az elmúlt éveket! Köszönjük, hogy támogattak minket! Kérjük, idén sem feledkezzenek meg a Mazsihiszről, hiszen május 21-ig még van idő rendelkezni az adónk 1 %-ról. Mazsihisz technikai szám: 0358!

_DSC0212.jpg

Megszolgáljuk a bizalmat!

Részletes a tudnivalók a bevallásról / IDE KATTINTVA

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Megemlékezések
Gyertya és virág Tóth Potya István botlatókövénél
Zsidó világ
March of the Living on Mother’s Day in Hungary