Kováts Kriszta Biblia Show – bibliai történetek dalokban elmesélve
Már. 21.

Kováts Kriszta Biblia Show – bibliai történetek dalokban elmesélve

Információk

Dátum

2024.03.21.

Időpont

19:00 - 20:30

Helyszín

Rumbach zsinagóga - Budapest VII. kerület, Rumbach Sebestyén utca 11-13.

Leírás

Kováts Kriszta, az Evita és a Mamma mia! sztárja a Biblia világába visz el minket 2024. március 21-én, csütörtökökön este 7 órakor a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában. A művésznő ezen az estén a legismertebb bibliai történeteket énekli és meséli el Wolf Péter és Fábri Péter dalaival. Jegyárak: 5900-7900 forint. 25%-os EarlyBird kedvezmény: március 13-áig.

JEGYVÁSRÁLÁS IDE KATTINTVA

 „A jövő mindig másoké. Vándorlunk negyven-ötven évig –
hogy végre megláthassuk egyszer majd az Ígéret földjét. A jövő mindig másoké. Elélünk hetven-nyolcvan évig –
és aztán nem hallunk, csak csöndet már: az ítélet csöndjét.”

Kováts Kriszta a legismertebb bibliai történeteket énekli és meséli el Wolf Péter és Fábri Péter dalaival. Ilyenek a nő teremtése, Bábel tornyának építése, Noé bárkája vagy A fáraó álma. Habár ezek ősi történetek, mégis a mi érzéseinkről és problémáinkról is szólnak.

Jegyvásárlás a képre kattintvaJegyvásárlás a képre kattintva

A témák persze ismerősek lesznek, de tapasztalatból tudjuk, hogy Kováts Kriszta és zenész kollégái mindig meg tudnak lepni minket.

A Biblia show zenei anyaga Kováts Krisztának íródott, ahogy mondta: elfogultan nőpárti szerzők tollából. A művésznő így énekhangjával megjeleníti Évát, az első nőt; Ruthot, a hűség örök példaképét; Hágárt, akit Ábrahám szeretett; Lót feleségét; vagy Salomét, akit gyilkos vágy emésztett.

Kováts Kriszta – ének, gitár; Wolf Péter – zongora; Faludi Judit – cselló; Keönch László – hegedű, ütőhangszerek, beatbox, vokál.

A koncert a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) „PurimFesz 2024” programsorozatának nyitóeseménye.