Ez nekünk jó: app azoknak, akik mindent tudni akarnak a Hold mozgásáról

2020. Július 22. / 14:59


Ez nekünk jó: app azoknak, akik mindent tudni akarnak a Hold mozgásáról

Szerző: Kácsor Zsolt

Mivel a héten volt a Hold világnapja, égi kísérőnk tiszteletére a különböző okostelefonos alkalmazásokat bemutató sorozatunkban egy holdfázis-naptárt ajánlunk. Nem csak látványos és mindentudó, de ráadásul magyarul is elérhető. 


A héten írtunk a zsidóság számára oly fontos Hold világnapjáról, ebből az alkalomból a zsidósággal kapcsolatos appokat bemutató sorozatunkban  a probadoSoft által fejlesztett Moon Phase Calendart ajánljuk. 

Ez az alkalmazás a holdnézetet mutatja számos hasznos paraméterrel, így a különböző holdciklusokkal, megvilágítottsággal, a növő-, a teli- és a fogyó hold aktuális és jövőbeni fázisaival. Ugyancsak sok paraméter szerint láthatjuk a nap ciklusait, a napkelte és napnyugta, a hajnal, a szürkület, az alkonyat pontos idejét és időtartamát. A legjobb ötlet, hogy előzetes értesítéseket kérhetünk a telefonunkra a hold soron következő változásáról, így bizonyosan nem maradunk le arról, hogy még időben ros hódest kívánjunk ismerőseinknek. Az app szerencsére magyarul is tud, ráadásul a legfontosabb funkciói ingyen és offline is elérhetők. 

Ha szeretnék kipróbálni, kattintsanak ide. Ja, s mivel tegnap este beköszöntött Áv hónap: mindenkinek ros hódest!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek