A koronavírus-vészhelyzet hatása életformánkra és közösségeinkre címmel – pályázati felhívás

2020. Március 16. / 14:18


A koronavírus-vészhelyzet hatása életformánkra és közösségeinkre címmel – pályázati felhívás

Az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem (OR-ZSE) Tudományos Diákköri Tanácsa (TDKT) pályázatot hirdet A koronavírus-vészhelyzet hatása életformánkra és közösségeinkre címmel.

Pályamunkát nyújthat be az Egyetem bármely olyan polgára, aki a 2019/2020-as tanév tavaszi félévé­ben aktív alapszakos vagy mesterszakos hallgató. A pályamunka valamely tudomány­terület (például szociológia, antropológia, kultúratudomány, vallástudomány, teológia) mércéi szerint megírt tanulmánynak kell lennie: a tudományos értekező próza stílusát követő, logikusan felépített, biblio­gráfiát tartalmazó mű, amely – a tudományterületi sajátosságoktól függően – kutatási kérdést, módszertant, empirikus adatokat, kutatástörténeti előzményeket, érveket és ellenérveket, ill. eredeti forrásokat is tárgyal.

A pályázat leadási határideje 2020. április 30. Jutalmazás: I. díj – 20.000 Ft. II. díj – 15.000 Ft. III. díj – 10.000 Ft.

A pályázati kiírás, amelyben lehetséges témák, a formai követelmények és a leadás módja is szerepel, itt érhető el PDF-ben.

Kérdésekkel, segítségért, tanácsokért Biró Tamás tudományos rektorhelyetteshez, a TDKT elnökéhez lehet fordulni bizalommal, a birot@or-zse.hu e-mail címen.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek