Scheiberes diákok delegációja az Amerikai Egyesült Államokban

2024. Március 30. / 19:00


Scheiberes diákok delegációja az Amerikai Egyesült Államokban

– Reményekkel teli indul útjára az a húsz fős, scheiberes diákokból álló delegáció, amely iskolánk hírnevét fogja öregbíteni az immár kilencedik éve tartó testvériskolai programunk keretein belül – adta hírül a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) fenntartásában működő Scheiber Sándor Gimnázium és Általános Iskola hivatalos Facebook-oldala.

A baltimore-i Beth Tfiloh Dahan Community School vendégeiként tartózkodik az Amerikai Egyesült Államokban a BZSH által működtetett Scheiber Sándor Gimnázium és Általános Iskola tizennyolc diákja két tanár kíséretében. A programot az SOS International: Enriching Jewish Identity nevű szervezet támogatja.

Mint az az intézmény Facebook-oldalán olvasható: „reményekkel teli indul útjára az a húsz fős, scheiberes diákokból álló delegáció, amely iskolánk hírnevét fogja öregbíteni az immár kilencedik éve tartó testvériskolai programunk keretein belül. Fő küldetésünk a testvéri kapcsolat elmélyítése és gazdagítása mindig megújuló programokkal. Büszkék vagyunk arra, hogy a Beth Tfiloh Dahan Community School vendégei lehetünk és hálával tartozunk az SOS International: Enriching Jewish Identity szervezetnek a nagyvonalú támogatásért. Nélkülük ez a program nem jöhetett volna létre".

Fotó: Scheiber iskola/Facebook

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek