100 év – 100 perc: nyilvános talkshow a Scheiberben

2019. December 12. / 12:22


100 év – 100 perc: nyilvános talkshow a Scheiberben

Az ebben a tanévben fennállásának 100. évfordulóját ünneplő budapesti Scheiber Sándor Gimnázium, Általános Iskola és Kollégiumban nyilvános beszélgetést rendeznek az intézmény múltjáról, jelenéről és jövőjéről az iskola volt és jelenlegi vezetőinek részvételével december 17-én, kedden délután 5 órától az iskola aulájában.


A Scheiber Sándor Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium számára az egész idei tanévet meghatározza, hogy kerek száz éve, az 1919-1920-as tanévben kezdődött meg a tanítás az intézmény jogelődjénél, a Pesti Izraelita Hitközség Alapítványi Gimnáziumában és Leánygimnáziumában. Az évforduló alkalmából számos programot szerveznek, ezek közül több olyat, amelyre nem csak az iskola közösségét, hanem másokat is szívesen várnak.

Ilyen nyilvános esemény lesz az a 100 év – 100 perc című talkshow, amelyen az iskola egykori és jelenlegi igazgatóival beszélget Tóth Andrea tanárnő a zsidó gimnázium múltjáról, jelenéről és jövőjéről. A belépés ingyenes, részvételi szándékukat a regisztracio100eves@scheiber.hu email címen jelezzék. 

talkshow-hirdetes1113-3 (1).png

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek