Mazsihisz az Új Keletben, Új Kelet az Új Életben

2021. November 16. / 11:30


Mazsihisz az Új Keletben, Új Kelet az Új Életben

Az Új Élet novemberi számát már úgy vehették kézbe az olvasók, hogy megtalálhatták benne az izraeli Új Kelet 2021. őszi számát is. Az együttműködés eredményeként a Mazsihisz ezentúl rendszeresen jelentkezik a nagy múltú izraeli lapban hírekkel, tudósításokkal, riportokkal, így a mostani Új Keletben is már egy 8 oldalas összeállítást olvashatnak szerzőinktől.


„Együtt jelenünk meg 27 évvel fiatalabb laptársunkkal, az Új Élettel, magyarországi olvasóink felmérhetik önkéntes munkánk eredményét és izraeli olvasóink egy immár Magyarországon nyomtatott újságot vehetnek a kezükbe – izraeli terjesztésben. Megtisztelő feladat a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének külön mellékletét tördelni, és még nagyobb öröm átnyújtani önöknek, nektek, mindenkinek. Mert az Új Kelet – ma is, ahogyan 103 éve mindig – mindenkié” – írja Vadász Éva főszerkesztő az Új Kelet legfrissebb számában.

Az Új Kelet idézett cikkét teljes egészében és nyomtatott formában immár az Új Élet olvasói is elolvashatják, hiszen az izraeli újság aktuális számát ebben a hónapban együtt terjesztik az Új Élet novemberi számával. 

Az Új Keletben a 28-35. oldalon találhatják „a MAZSIHISZ hírei” című mellékletet, amely a tervek szerint ezentúl rendszeresen jelentkezik, a következő összeállítást decemberben olvashatják. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek