Heisler András: Mindenkit arra kérünk, hogy oltassa be magát!

2021. Április 21. / 15:09


Heisler András: Mindenkit arra kérünk, hogy oltassa be magát!

Közép-Kelet-Európa egyetlen zsidó kórháza, a Mazsihisz Szeretetkórháza is kiveszi a részét az országos oltási akcióból, hiszen az intézmény hónapok óta oltópontként üzemel. Shemesh Assaf főigazgató szerint a koronavírus-járványból a védőoltás jelenti a kiutat, és Heisler András, a Mazsihisz elnöke is a védőoltásra buzdít mindenkit.

A Mazsihisz Szeretetkórházának dolgozói az elmúlt egy évben sajnos maguk is tanúi voltak annak, hogy milyen súlyos tüneteket okozhat a koronavírus-fertőzés. Ők tehát nagyon is átérzik, hogy a védőoltásoknak milyen óriási jelentőségük van a vírus elleni küzdelemben.

Amint az a videónkból kiderül: a Mazsihisz Szeretetkórháza is kiveszi a részét az országos oltási akcióból, a létesítmény ugyanis oltóközpontként is funkcionál. Shemesh Assaf főigazgató szerint a koronavírus-járványból a védőoltás jelenti a kiutat, hiszen minél több ember kapja meg az oltást, annál kevesebben lesznek súlyos betegek.

A videóban megszólal Heisler András, a Mazsihisz elnöke, aki maga is a védőoltásra buzdít mindenkit: az oltás a lehető legkisebb kockázat – fogalmaz az elnök –, ezért „mindenkit arra kérünk, hogy regisztráljon és oltassa be magát".

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek