Székesfehérváron minden megtörténhet: zsidó filmhét a moziban

2020. Február 03. / 09:44


Székesfehérváron minden megtörténhet: zsidó filmhét a moziban

A Mazsihisz által immár két alkalommal megszervezett  Székesfehérvári Zsidó Napokhoz kapcsolódva zsidó filmhetet rendeznek a székesfehérvári Barátság moziban február 10–14. között. Délelőttönként ingyenes vetítések lesznek általános és középiskolás csoportok részére, esténként pedig a felnőtt korosztályt várják. 


A székesfehérvári zsidó filmhéten a közelmúlt filmterméséből válogatnak, és bemutatják a felújított magyar klasszikust, a Jób lázadását is. Az ingyenes vetítéseket február 10-én, 12-én és 14-én 9.30, 11.45 és 14.00 órai kezdettel tartják a Barátság moziban.

A diákcsoportok a következő filmekből választhatnak: Különleges életek (francia filmdráma); Jób lázadása (magyar filmdráma); Tel-Avivban minden megtörténhet (luxemburgi-belga-izraeli-francia romantikus dráma, vígjáték); A nevek dala (kanadai-angol-német-magyar filmdráma); Chichinette – Véletlenül kém lettem (német-francia dokumentumfilm). 

A vetítésekre a krainhoffer.andrea@fehervariprogram.hu e-mail címen vagy a +3670/443-7068-es telefonszámon lehet jelentkezni a pontos létszám megadásával.

A részletes program ide kattintva elérhető.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Ünnepek
Figyelem: már kapható a pészahi macesz!
2024. Április 05. / 14:22

Figyelem: már kapható a pészahi macesz!

Zsidó világ
Schőner Alfréd kapta idén a Scheiber Sándor-díjat