Biblia Show, avagy meghívás Kováts Kriszta szépséges világába

2024. Március 19. / 11:37


Biblia Show, avagy meghívás Kováts Kriszta szépséges világába

Nem mindennapi élményben lesz részük azoknak, akik Kováts Kriszta színésznő-énekesnő koncertjén részt vesznek a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában ezen a héten csütörtökön este. A Biblia Show című műsor a Szentírás mindannyiunk által ismert történeteit villantja fel Wolf Péter zenéjére és Fábri Péter dalszövegeire. 

„Kimaradt a tervből valami még, töprengett az égben Ő, mert valami fontos kellene még, talán a nő, úgy van, ő, ő hiányzik még, a nő, akitől értelmet nyert a lét…” 

Jegyvásárlás a képre kattintvaJegyvásárlás a képre kattintva

Ezek a sorok A nő teremtése című dalból származnak, amelyet hamarosan élőben is hallhatnak attól a művésznőtől, akitől értelmet nyer a Biblia Show… Hiszen Kováts Kriszta forrástisztaságú hangja és angyali szépségű nőiessége szükségeltetik ahhoz, hogy Wolf Péter szerzeményei és Fábri Péter dalszövegei kibontsák igazi lényegüket. 

A zeneszerző szaggatott ritmusú, magas fekvésben megszólaló dallamai és Fábri Péter érzékeny, egyszerre lírai és intellektuális szövegei nagyon jól állnak Kováts Krisztának, akinek e számok íródtak. A Biblia Show minden egyes produkciója egyedi élmény, de talán a mind zeneileg, mind a mondanivalót tekintve a legkiemelkedőbb művek az Ha egy igaz embert mutatsz nekem, a Zeng a szózat és A gyilkos vágy című szám. Ha kíváncsiak rá, hogyan szólnak ezek a remek dalok a művésznő előadásában, akkor a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában a helyük ezen a héten csütörtökön este. 

Ne feledjék, hamarosan itt a Purim, s ennek a vidám zsidó ünnepnek  az öröm és boldogság önfeledt megélése az egyik fontos micvája. Kováts Kriszta szívből szóló koncertjén legyünk hát együtt örömben és boldogságban!

Fotó: Kováts Kriszta/Facebook

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek