A Malek Andi Soulistic Szegeden: különleges koncert a zsinagógáért

2021. Június 07. / 13:11


A Malek Andi Soulistic Szegeden: különleges koncert a zsinagógáért

A Malek Andrea énekesnő és Jáger Bandi zongoraművész által alkotott formáció, a Malek Andi Soulistic a szegedi új zsinagógában ad koncertet ezen a héten vasárnap. Az együttes utoljára 2019-ben lépett fel Szegeden, úgyhogy aki látni és hallani akarja őket, az ne csináljon más programot vasárnap estére. Egy-két szám erejéig színpadra lép Kendrusz Attila rabbijelölt is, aki remek trombitás.


A szegedi új zsinagóga fenntartására fordítják annak a koncertnek a bevételét, amelyet június 13-án, azaz e héten vasárnap este 6 órától ad a létesítményben Malek Andrea és Jáger Bandi

Malek Andi Soulistic_szórólap (1).jpg

A két nagyszerű zenész által alapított Malek Andi Soulistic főleg „jiddis swinget" játszik majd, de elhangzik Seress Rezsőtől a Szomorú vasárnap is, méghozzá olyan belső, mély és átszellemült beleéléssel, amilyenre ilyen minőségben csak egy Malek Andi képes. 

Az est egyik különlegessége lesz, hogy színpadra lép a trombitán kiválóan játszó Kendrusz Attila rabbijelölt, aki a Szegedi Zsidó Hitközség vallási vezetője. Megkérdeztük tőle, hogy mit ad elő, de azt válaszolta: ez legyen meglepetés. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek