Még 3 napig elérhető a vörös hajú zsidó kislány története

2021. Április 27. / 08:59


Még 3 napig elérhető a vörös hajú zsidó kislány története

Mira Weiss és Joszi Rabach gyerekeknek készült rövidfilmje egy szép, vörös hajú kislányról, Ofriról szól, aki egy kibucban élve elhatározza, hogy megszervezi a vörös hajúak találkozóját. A Facebookon hirdetett eseményre ezren jelentkeznek, és itt kezdődik a gond... A film április 30-ig megtekinthető az állami média honlapján.

A vörös hajú kilencéves kislány, Ofri a gezeri kibucban él, aminek a neve is ,,répát” jelent. Ofri tudja, hogy egyre ritkább a vörös hajú a környezetében, ezért elhatározza, hogy szervez egy vöröshajú-találkozót a hozzá hasonlóaknak egy közeli parkban. A Facebookon több mint ezren jelentkeznek, ami miatt veszélybe kerül az esemény, hisz annyian el sem férnek – de a talpraesett lány megoldja, hogy felejthetetlen napot szerezzen a szerencséseknek.

A történetről Ofri – aki olyan mint én címmel Mira Weiss és Joszi Rabach 2014-ben készített rövidfilmet. Zene: Ronit Roland, operatőrök: Arik Rubinstein, Shay Cohen, Vodek Shultz. A film április 30-ig megtekinthető a MédiaKlikk oldalán

(Forrás: MédiaKlikk.hu)

(Címlapkép: a vörös hajúak találkozója a gezeri kibucban 2014-ben. Fotó: Juval Avivi)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek