Tokió: Gratulálunk az eddigi érmeseknek, drukkolunk a többieknek

2021. Július 28. / 16:36


Tokió: Gratulálunk az eddigi érmeseknek, drukkolunk a többieknek

A tokiói olimpiai játékok első napjai kiemelkedő sikereket hoztak Magyarországnak, de már Izrael neve is ott van az éremtáblázaton. Hajrá, Magyarország, hajrá, Izrael!


Szilágyi Áron és Milák Kristóf olimpiai bajnokok, Siklósi Gergely ezüstérmes, a kardcsapat és Tóth Krisztián bronzérmes – még csak pár nap telt el a tokiói olimpia számunkra oly emlékezetes megnyitója óta, s íme, a magyar sportolók már hozzák az eredményeket. Igaz, büszkék vagyunk azokra is, akik nem dobogós helyet szereztek-szereznek, mert a világ legjelentősebb nyári sporteseményén rajthoz állni: önmagában óriási siker. 

isr.jpgAvishag Semberg

Ami az éremtáblázatot illeti, Magyarország előkelő helyen áll, de a dicsőségtablóra már Izrael neve is felkerült. A Zsidó Állam számára a 19 éves Avishag Semberg taekwondoban szerzett dicsőséget bronzéremmel. A sportoló a ramlai Sharabi Martial Arts klub versenyzője, edzője Yechiam Sharabi. Tavaly vonult be az Izraeli Védelmi Erőkhöz, ahol a polgári védelemnél szolgált. Még jó pár nap van hátra az olimpiából, úgyhogy szurkoljunk együtt! 

Gratulálunk az eddigi bajnokoknak és érmeseknek, s izgalommal drukkolunk a többieknek!

(Címlapkép: Tóth Krisztián, a férfi cselgáncsozók 90 kilogrammos súlycsoportjának bronzérmese mutatja az érmét a Nippon Budokan arénában július 28-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek