Jamie Lee Curtis a Dohány utcai zsinagógában

2021. Május 23. / 12:54


Jamie Lee Curtis a Dohány utcai zsinagógában

Szerző: Kácsor Zsolt

A magyar zsidó felmenőire oly büszke Jamie Lee Curtis világhírű hollywoodi színésznő népes kísérete társaságában látogatást tett ma a budapesti Dohány utcai zsinagógában. Tony Curtis lánya az Emanuel emlékfánál egyedül emlékezett a mártírokra. 

Az Eli Roth új filmjében Budapesten forgató Jamie Lee Curtis ma ellátogatott a Dohány utcai zsinagógába. A színésznő nem sokkal délelőtt 10 óra előtt érkezett, majd Frölich Róbert főrabbival, a Dohány utcai körzet rabbijával beszélgetett, miközben a többi, a zsinagógára szintén kíváncsi stábtagra várt.

c1 (1).JPG

Szerettünk volna pár szót váltani a művésznővel – annál is inkább, mert úgy két hete a Mazsihisz nevében hívtuk meg a Dohány utcai zsinagógába –, ám a látogatást az amerikai szervezők magánrendezvénynek minősítették. A látogatók mintegy negyven percet töltöttek bent a zsinagógában, majd az Emanuel emlékfánál megjelent Jamie Lee Curtis, és több mint tíz percig magányosan, egyedül emlékezett a mártírokra. Közben fotózott is (mint közismert, az elmúlt napokban több budapesti fotót megosztott egyik közösségi oldalán).

ema.JPG

Sőt, arra is volt gondja, hogy a földről felszedjen egy kis szemetet, s kidobja a konténerbe. Ilyen az, amikor egy világhírű ember egyszerűen: igen jó fej. 

szemetet.jpg(Fotó: Schwajda Gergő)

Thank you, Jamie!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek