Izraeli bringás vezeti a Girót!

2021. Május 11. / 19:28


Izraeli bringás vezeti a Girót!

Csak négy szakasznyit kellett várni az Israel Start-up Nation első komoly sikerére az idei Giro d’Italia-n. Silló Sándor beszámolója.

giro-05-11-2.jpeg

Az első három szakasz hozott pár top 10-es eredményt, de az igazi siker a 4. szakasz végén jött el. Alessandro DE MARCHI az izraeli csapat olasz bringása a Piacenza-Sestola táv hegyi befutóján 2.-ként futott be. 

Joseph Lloyd Dombrowski nyerte a szakaszt, de az előnye kevés volt ahhoz, hogy az összetett verseny élére álljon. A rózsaszín trikó, amit a versenyben vezető bringás viselhet, holnaptól De Marchin feszül majd. Az izraeli csapat hegyimenője elsírta magát a befutó után.

Az Israel Start-up Nation versenye most kezdődik igazán: holnaptól az egész sor a rózsaszín trikós Alessandro De Marchi időelőnyét védi majd.

Valter Attila óriási versenyzéssel a hatodik helyen zárta a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny negyedik szakaszát, így összetettben feljött az ötödik helyre, illetve élre állt a legjobb 25 éven alulinak járó – fehér trikóért zajló – különversenyben!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kultúra
A hét műtárgya: A jó cenzor engedélye
2021. Április 23. / 12:28

A hét műtárgya: A jó cenzor engedélye

Élet + forma
Határon túl: felújítják a kis zsinagógát Zentán

Kommentek