Szabadtéri újévköszöntés a Frankel szervezésében a Városmajorban

2021. Augusztus 26. / 10:42


Szabadtéri újévköszöntés a Frankel szervezésében a Városmajorban

A dr. Verő Tamás főrabbi által vezetett budai Frankel Leó utcai zsinagóga közössége az 5782. zsidó esztendőt – a járványhelyzetre való tekintettel – a Városmajorban, azaz tágas, levegős, biztonságos helyszínen köszönti. A színház felül fedett, oldalt nyitott, így rossz idő esetén is alkalmas helyszín lesz az istentisztelet zavartalan megtartására.


A budai Frankel Leó utcai zsinagóga közössége az idei zsidó újévet a Városmajori Szabadtéri Színpadon (XII. kerület, Városmajori park, 5 perc kellemes séta a Széll Kálmán tértől) köszönti szeptember 6-án, hétfőn este fél 7-től – tájékoztatta honlapunkat dr. Verő Tamás főrabbi. 

Az Istentiszteleten való részvétel feltételei: online regisztráció (minden személynek külön); védettségi igazolvány felmutatása a belépéskor; maszkviselés (maszkot mindenki vigyen magával); felső légúti betegségektől (láz, köhögés, tüsszögés, orrfolyás) való mentesség. 

A szabadtéri rendezvényre EZEN A LINKEN regisztrálhatnak.

Az újév alkalmából a Frankel zsinagógában is lesz istentisztelet másnap, azaz szeptember 7-én, kedden reggel 10 órától (sófár újás és táslich is lesz) . Ide is a fent leírt feltételek érvényesek, de regisztráció nem szükséges.

További információk EZEN A HONLAPON olvashatók. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek