Zsidó Kulturális Fesztivál: Idén nálunk láthatják utoljára Hajnóczy Somát!

2024. Szeptember 12. / 20:50


Zsidó Kulturális Fesztivál: Idén nálunk láthatják utoljára Hajnóczy Somát!

Született bűvészművészek, az illúzió legnagyobb hazai mesterei, Ungár Anikó és Hajnóczy Soma varázsolnak el minket a 26. Zsidó Kulturális Fesztiválon szeptember 17-én, jövő héten kedden este a Rumbach utcai zsinagógában. Az egyébként is fantasztikumba hajló est különlegességét növeli, hogy Hajnóczy Soma kétszeres bűvész-világbajnoknak idén ez lesz az utolsó magyarországi fellépése!

Varázslatra készüljenek, hiszen páratlan bűvész-show-t láthatnak a mágikus párossal: Ungár Anikóval és Hajnóczy Somával, az illúzió hazai mestereivel.  Ők ketten elvarázsolnak, elbűvölnek és elképesztenek minket, hiszen nemcsak hihetetlen felkészültségű és tapasztalatú bűvészel, hanem művészek, akikről nem tudjuk levenni a szemünket. Igaz, bármennyire is rajtuk tartjuk majd a szemünket, a trükkjeire úgysem jövünk rá! Hiszen amire ők ketten képesek, az nem átverés, hanem művészet!

Részletes program és jegyvásárlás a képre kattintvaRészletes program és jegyvásárlás a képre kattintva

Ungár Anikó voltaképpen Rodolfó után vette át a stafétabotot, hiszen Magyarországon hosszú évek óta ő A Bűvész. Az ő nyomába lépett az ifjabb bűvészgeneráció egyik legismertebb képviselője, Hajnóczy Somával, az Illúzió Mesterei elnevezésű nemzetközi gálasorozat főszervezője.

Ha szeretnének egy estére kikapcsolni a hétköznapi világból, akkor ott a helyük a Rumbach-ban szeptember 17-én, kedden este 7 órától. Nem fognak hinni a szemüknek – de hát nem is ez a cél… Ráadásul Hajnóczy Soma bejelentette, hogy 2024-ben ez lesz az utolsó nyilvános szereplése idehaza – szóval ragadják meg a lehetőséget, és hagyják, hadd varázsolja el önöket ez a mágikus páros!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Izrael
Izrael: Teljes készültségben a légierő
2024. Augusztus 13. / 08:28

Izrael: Teljes készültségben a légierő

Megemlékezések
A vicces beszélés közössége: Boros Lajos emlékére