Sajnos kikapott az izraeli futballválogatott Budapesten

2024. Március 22. / 10:53


Sajnos kikapott az izraeli futballválogatott Budapesten

A 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőjén Izrael tegnap Budapesten fogadta Izlandot. Hiába szerezte meg a vezetést Izrael az első félidőben, a szünetben már Izland mehetett előnnyel az öltözőbe. A második félidőben a vendéglátók teljesen szétestek, Izland pedig ezt könyörtelenül kihasználta, és 4–1-es győzelemmel jutott be a pótselejtező Ukrajna elleni, döntő körébe.

Itthon érezhette magát az izraeli válogatott Budapesten. A háborús helyzet miatt Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban rendezték a válogatott Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzését, amelyre nagyon sok izraeli drukker kilátogatott – írja a tegnapi meccsről a Nemzeti Sport.

417873047_727748772676558_3757815417433660977_n.jpgVerő Tamás főrabbi is szurkolt a mérkőzésen

Szükség is volt a biztatásra, a csapat ugyanis sohasem szerepelt még az Eb-n. A drukkereken nem is múlt, a lelátó tele volt izraeli zászlókkal, és az első perctől kezdve lelkesen buzdították övéiket. Már egy-egy szerelést is hatalmas ovációval és tapssal díjaztak, mondjuk, sokáig nem is nagyon volt más, amire felkaphatták volna a fejüket, az első huszonöt percben alig alakult ki valamirevaló helyzet. Utána azonban felpörögtek az események...

Fényképek: Kinneret Photo/Facebook

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek