Fánk jár az oltás mellé

2021. December 01. / 13:21


Fánk jár az oltás mellé

A nemzeti oltási program keretében a Mazsihisz Amerikai úti Szeretetkórháza is várja az oltakozni vágyókat, minden nap reggel 7 és este 7 óra között, előzetes regisztráció nélkül. Ezen a héten, vagyis Hanuka hetében minden nap egy kis meglepetéssel kedveskedünk az első kétszáz paciensnek: az oltás mellé egy fánk jár, hiszen ilyenkor olajban sült finomságokat kell enni. 

oltás-amerikai-út.JPG

A kórház igazgatója, Dr. Shemesh Assaf kiemelte: a járvány ellen úgy tudjuk szeretteink, és a maguk egészségét a legjobban megóvni, ha beolttatjuk magunkat. A főigazgató hozzátette: szeretné, ha minél többen érkeznének hozzájuk a hét folyamán, ezért egy apró kedvességgel, finom és ízletes hanukai fánkkal készülnek a jelentkezők számára.

Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnöke több várakozónak is személyesen adta át a fánkot és néhány szóban mesélt a Hanuka jelentőségéről és történetéről. „Ez a pár mondat segít a zsidóság és a közös értékeink bemutatásában” – tette hozzá a Mazsihisz elnöke. 

oltás-amerikai-út-2.JPG

Akik még nem döntötték el, hol szeretnék megkapni az első, második, vagy akár a harmadik oltásukat, keressék bátran az Amerikai úton lévő Mazsihisz Szeretetkórházat, ahol előzetes regisztráció nélkül, kedves gyógyító személyzet és egy finom fánk is várja önöket.

Köszönjük, hogy beoltatják magukat.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek