Címkék

Múlt és Jövő

Zsidó világ / 2022. December 02. / 12:27

Megjelent a Múlt és Jövő legújabb száma

December első hetétől már hozzáférhető a Múlt és Jövő zsidó kulturális folyóirat legfrissebb száma, amely ezúttal is tartalmas olvasnivalót kínál a zsidósággal kapcsolatos témakörökben. Az új számban többek között Bikácsy Gergely, Huszár Ágnes, Péntek Orsolya, Szilágyi Ákos, Ujváry Hedvig, Vajda Mihály írásait olvahatják.

Kultúra / 2022. Október 24. / 14:30

Múlt és Jövő: „Mozgó ünnep" akció kedvezményes könyvvásárlással

A Múlt és Jövő kiadó meghirdette a könyv „mozgó ünnepe" akciót, amelynek lényege: aki a kiadónak a Budapesti Nemzetközi Könyvesztiválra megjelentetett három könyvéből kettőt megvesz, a harmadikat ingyen kapja. Sőt, aki mind a hármat megveszi, az a kiadó 2022-es könyvhétre kihozott könyveiből egyet választhat ajándékba. Az akció visszavonásig érvényes.

Kultúra / 2022. Szeptember 28. / 13:24

A Múlt és Jövő új kiadványai a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra

Az idei Budapesti Nemzetközi Fesztivál 130 kiállítóval, több mint 40 külföldi szerzővel, 150 programmal és csaknem 400 dedikálással várja az olvasóközönséget szeptember 29-e és október 2-a között. A budai Millenárison rendezett rangos eseményen ott lesz a Kőbányai János író, szerkesztő által vezetett Múlt és Jövő zsidó folyóirat és könyvkiadó is, amely új kiadványokkal jelentkezik a fesztiválon.