Kirándulás Szombathely zsidó emlékeinek megtekintésére

2019. Október 17. / 09:47


Kirándulás Szombathely zsidó emlékeinek megtekintésére

Már lehet jelentkezni a Pápa és Környéke Zsidó Kulturális Hagyományőrző Egyesület által szervezett autóbuszos kirándulásra, amelynek célja a szombathelyi zsidó helytörténeti kiállítás, a kis zsinagóga, valamint a Szemtől szemben című fotótárlat megtekintése a helyi hitközség tagjainak vezetésével. 


A Pápa és Környéke Zsidó Kulturális Hagyományőrző Egyesület újabb buszos kirándulást szervez, amelynek részvételi díja fejenként 3500 forint,  ami tartalmazza az utazás és a belépőjegyek árát. (Egyesületi tagoknak a részvétel 3000 forint/fő.) Az indulás tervezett időpontja 2019. november 17-e,  vasárnap reggel fél 9, gyülekezés Pápán, a várkerti parkolóban. 

A kirándulók 10 órától megtekinthetik a szombathelyi zsidó helytörténeti kiállítást, a kis zsinagógát, valamint a Szemtől szemben című fotótárlatot a helyi hitközség tagjainak vezetésével. 13 órától fél 4-ig ebédidő és szabadprogram a belvárosban, a hazaérkezés várható időpontja – az időjárástól függően – kb. 17 óra.

Jelentkezni e-mailben a papaizsidokult@gmail.com címen, vagy személyesen a pápai Pirinyó Antikváriumban lehet november 11-ig.

Pápa3.jpg

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek