Kamarai díj a gyöngyösi hitközség elnökének

2020. Július 02. / 10:17


Kamarai díj a gyöngyösi hitközség elnökének

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megye Területi Szervezet elnöksége Semmelweis Nap alkalmából 2020-ban Pártoló Tag címet adományozott a gyöngyösi Bugát Pál Kórház főigazgatójának, Weisz Péternek, a Status Quo Ante Izraelita Hitközség elnökének.

T. Bokros Mária beszámolója

Ezt a címet olyan személynek adják, aki hosszú évek óta támogatja a kamara tevékenységét, és nagyra értékeli a szakdolgozók részvételét az egészségügyi ellátásban.

A kitüntetett 2012-ben került a gyöngyösi Bugát Pál Kórházba. Azóta is legendás az érdekképviseletekkel és a dolgozókkal való közvetlen és jó kapcsolata. A kitüntetett a kamara rendezvényeire minden meghívást elfogad, ahol minden alkalommal kihangsúlyozza a szakdolgozók érdemeit a betegellátásban.

Kitartó, lelkiismeretes, nagy munkabírású vezetőként tartják számon. Munkájában rendkívül elkötelezett, céltudatos és sikerorientált – áll a kamara méltatásában.

A Pártoló Tag címmel elismerésünket és köszönetünket fejezzük ki a szakdolgozók munkájának és a kamara tevékenységének évek óta tartó segítéséért és széles körű támogatásáért–mondta az ünnepségen Pogonyiné Kiss Irén, a szervezet megyei elnöke.

Az ünnepségen fellépett Ifj. Kathy –Horváth Lajos, az Izraeli Filharmonikusok tagja.

Címlapkép. Weisz Péter átveszi a kamara vezetőitől, dr. Balogh Zoltán elnöktől és Pogonyiné Kiss Irén, megyei vezetőtől az elismerést.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Izrael
Izrael lecsapott a Hamászra Gázában
2020. Augusztus 12. / 09:16

Izrael lecsapott a Hamászra Gázában

Mazsihisz hírek
Augusztus 24-étől ismét látogatható az OR-ZSE Könyvtára

Kommentek