Ajánlattételi felhívás szociális épület tervezésére

2024. Február 26. / 11:30


Ajánlattételi felhívás szociális épület tervezésére

Ajánlattételi felhívás a „A Budapesti Zsidó Hitközség 1108 Budapest, Kozma utca 6.sz. alatti Zsidó Temető területén felépítendő szociális épület tervezése” tárgyú versenyeztetési eljárásban. Az ajánlattételi határidő: 2024. március 19. kedd, 10.00 óra

Ajánlatkérő:
Budapesti Zsidó Hitközség
Székhelye: 1075 Budapest, Síp u. 12.
Telefonszám: +36 1 413-5550
E-mail: ugyvezeto@bzsh.hu
Képviseli: Dr. Kunos Péter ügyvezető igazgató

Ajánlatkérő jelen Ajánlattételi felhívás megküldésével egyszerű, nyílt tárgyalásos versenyeztetési eljárást kezdeményez a tárgyban, tekintettel arra, hogy a beszerzés – az Ajánlatkérő személyére tekintettel – nem tartozik a Kbt. hatálya alá.

A nyertes Ajánlattevő feladata a létesítmény dolgozói részére építendő épület komplett tervezési és engedélyeztetési feladatainak elvégzése, az építési engedélyeztetési eljárás lebonyolítása, a kiviteli és szakági tervdokumentáció elkészítése, árazott és árazatlan tervezői költségvetés készítése. A nyertes Ajánlattevőnek feladata a tervezett épület előtti telekrész megtervezése is a parkoló kivételével.

Teljesítési határidők:

 • A tervezés kezdési időpontja: a szerződés aláírásától számított legkésőbb 10 (tíz) munkanapon belül.
  • A feladat teljes körű elvégzésének határideje 150 (egyszázötven) munkanapon belül.
 • Koncepcióterv készítésének benyújtása: 2024. április 30-áig. Engedélyeztetési tervek elkészítése: 2024.május 31-éig. Szakági és kiviteli tervek elkészítése: 2024. július 31-éig.
 • Az organizáció során figyelembe veendők a hétköznapokra eső vallási ünnepek és vallási előírások, amelyek az esetleg szükséges helyszíni bejárások esetében meghatározóak., valamint péntek 14 órától, vasárnap reggelig a temető nem látogatható.
 • A teljesítés helye: 1108 Budapest, Kozma utca 6.

Az ajánlattételi felhívás részletes dokumentációja ide kattintva érhető el PDF formátumban

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek