A rabbiképző zsidó egyetem június 15-ig várja a leendő doktoranduszokat

2020. Május 21. / 11:40


A rabbiképző zsidó egyetem június 15-ig várja a leendő doktoranduszokat

A koronavírus által megváltozott tanulmányi helyzet miatt az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem (OR-ZSE) meghosszabbította a Doktori Iskola felvételi vizsgájára való jelentkezés határidejét. Az új határidő: 2020. június 15. (hétfő), míg a felvételi vizsga új időpontja: 2020. július 9. (csütörtök).


Tekintettel a vírushelyzet miatt jóval nehezebbé vált tanulmányi- és vizsgakörülményekre, amelyek megbontották az egyetemek megszokott működési rendjét, az OR-ZSE és a Doktori Iskola vezetése úgy döntött, hogy meghosszabbítja a Doktori Iskolába való jelentkezés határidejét. Az új határidő: 2020. június 15. A felvételi vizsga új időpontja: 2020. július 9.

Az OR-ZSE Doktori Iskolájában a zsidó tudományok tanulmányozása különleges stúdiumokat jelent: egymásra hatásában vizsgálni a Biblia, a Talmud, a zsidó filozófia, történelem és folklór kimeríthetetlen tárházát. A Doktori Iskola számára fontos, hogy a leendő hallgatók maximálisan törekedjenek kutatási, szakmai területükön arra a magas minőségre, ami a rabbiképző méltán elismert tudósait jellemezte.

A jelentkezésről további részletek ide kattintva olvashatók.

Forrás: OR-ZSE


mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Megemlékezések
Bálint gazda halálára (1919-2020)
2020. Június 21. / 21:39

Bálint gazda halálára (1919-2020)

Megemlékezések
Egy legenda magánügyei – Ma lenne 108 éves Raoul Wallenberg

Kommentek