Fiatalok, titeket vár Izrael, a csodák földje!

2024. Január 23. / 15:24


Fiatalok, titeket vár Izrael, a csodák földje!

A Taglit Birthright Israel szervezésében szellemi kalandokban gazdag, izgalmas és inspiráló izraeli utazáson vehetnek részt 18-27 év közötti, zsidó származású fiatalok március 25-től tíz napon át. Most, amikor oly sok megpróbáltatás éri a zsidóságot, fontos, hogy megmutassuk: Izrael a szívünk legdrágább csücske!

A zsidó közösség ezekben a hónapokban nagy megpróbáltatásokkal néz szembe, ezért különösen fontos, hogy a körülmények ne vegyék el kedvünket lélegzetelállítóan szép tájak felfedezésétől, különböző kultúrák megismerésétől és új baráti kapcsolatok kialakításától.

taglit-kép.JPG

Ezt a missziót szeretné betölteni a Taglit – Birthright Israel, amelynek jóvoltából 18-27 éves fiatalok vehetnek részt egy fantasztikusnak ígérkező izraeli utazáson 2024. március 25. és április 4. között.

Ez az élmény szellemi kalandokat ígér és testközelből való megismerkedést a Szentföld ősi történelmével, gazdag kultúrájával és a zsidóság minden akadályt legyőző szellemiségével. 

A Taglit Birthright Israel arra kínál lehetőséget, hogy a fiatalok megtapasztalják Izrael lakóinak vendégszeretetét, barátságokat építsenek ki és élvezzék mindazt a csodát, ami a Szentföldet jellemzi évezredek óta.

Az utazásra azoknak a jelentkezését várják, akik elmúltak 18 évesek, de még nem töltötték be a 27-et, továbbá legalább az egyik nagyszülőjük zsidó származású. Jelentkezés és további információ a taglitcoordinator@gmail.com e-mail címen.

Barátságok, élmény, identitás, kultúra, természeti látványosságok, történelem – Izrael rád vár, jelentkezz még ma.

Am Izrael Chaj!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Közélet
Erősödő antiszemitizmus Olaszországban is