Címkék

Élet Menete Alapítvány

Közélet / 2024. Május 01. / 12:07

Idén 20. alkalommal – vasárnap elindul az Élet Menete Budapesten

A programsorozat május 5-én, vasárnap délután 3 órakor a Dohány utcai Zsinagógától indul, közel 110 holokauszt-túlélővel a menet élén, akiknek elektromos kisautók könnyítik meg a részvételt. Az Élet Menetével emlékezik több hazai és nemzetközi szinten is elismert sportoló, előadóművész és közéleti személyiség, jelenlétükkel kifejezve szolidaritásukat.

Zsidó világ / 2024. Április 12. / 10:14

Önkéntesek jelentkezését várja Élet Menete

Az Élet Menete Alapítvány csapata önkéntesek jelentkezését várja a május 5-én, vasárnap az idén huszadik alkalommal Budapesten megrendezésre kerülő Élet Menetére. Mindenkinek találnak megfelelő feladatot.

Hírek, lapszemle / 2024. Február 14. / 14:46

Gordon Gábor az Élet Menetéről a Miskolci Zsidó Múzeum Baráti Körében

A Miskolci Zsidó Múzeum Baráti Kör februári vendége Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány kuratóriumi elnöke volt. A meghívás apropóját az adta, hogy idén emlékezünk meg a holokauszt 80. évfordulójáról, és éppen huszadik esztendeje rendezik meg Budapesten az Élet Menetét. A házigazda Markovics Zsolt miskolci főrabbi volt.

Izrael / 2023. Október 31. / 15:27

A Hősök terén állt ki Izraelért az Élet Menete Alapítvány

Egy hatalmas izraeli zászlóval, mécsesekkel és a Gázában túszként fogvatartottak fotóival álltak ki Izrael mellett az Élet Menete Alapítvány munkatársai és önkéntesei tegnap este a budapesti Hősök terén.