Címkék

temetés

Megemlékezések / 2023. Szeptember 19. / 12:46

Fahidi Éva temetése október 9-én lesz a Farkasréti temetőben

Az életének 98. évében elhunyt Fahidi Évát október 9-én, hétfőn 13 óra 45 perckor búcsúztatják a budapesti Farkasréti temetőben (Németvölgyi út 99. szám). A család kéri a gyászolókat és a tisztelőket, hogy Fahidi Évától a szertartáson sárga színű virággal búcsúzzanak el, hiszen a sárga volt a kedvenc színe.

Megemlékezések / 2022. Április 29. / 12:41

Búcsú Klein Sándortól, az Újpesti Szeretetotthon legidősebb lakójától

Életének 101. évében meghalt Klein Sándor, azaz közösségünk szeretett „Sanyi bácsija”, aki élete utolsó éveit boldogságban és szeretettől övezve élte le a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) fenntartásában működő Újpesti Szeretetotthonban. Klein Sándor április 26-án hunyt el, a temetése ma délelőtt volt a budapesti Kozma utcai temetőben, ahol Szerdócz Ervin főrabbi és Biczó Tamás főkántor búcsúztatta. Legyen neki könnyű a föld!

Hírek, lapszemle / 2022. Március 21. / 08:12

Holnap lesz Bródy Sándor (Alexander Brody) temetése Budapesten

Gyermekei kérésére a nagybátyja és egyben példaképe, Hunyady Sándor mellé temetik el Bródy Sándor (Alexander Brody) üzletembert, írót és mecénást. Bródy Sándor író múlt hónapban elhunyt unokájának temetése holnap, azaz március 22-én, kedden délután 2 órakor kezdődik a budapesti Fiumei úti sírkertben.