Egyházi / felekezeti közösségszervező szak az Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetemen

2020. Július 12. / 17:14


Egyházi / felekezeti közösségszervező szak az Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetemen

Szeretettel várjuk Egyetemünk, a nagy múltú, patinás Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem Egyházi/felekezeti közösségszervező szakán induló képzésre azon leendő hallgatók jelentkezését, akik a közösségszervezés elméleti és gyakorlati alkalmazásán kívül jártasságot szerezhetnek úgy vallási, mint világi tantárgyakban, pl. közgazdaságtan, vezetéselmélet, pályázatírás, kommunikáció, szervezés, jog, pszichológia, szociológia, menedzsment. Pótfelvételi / jelentkezési határidő: 2020. augusztus 7. 

Tanulhatnak még és gazdagíthatják ismereteiket a zsidóság múltjáról, jelenéről, kultúrájáról, történeleméről, művészetéről.

Lehetőség van angol és ivrit nyelv tanulására.

A jelentkezőknek nem szükséges judaisztikai előképzettséggel rendelkezniük, de tanulmányaik során az elméleti tantárgyakon kívül elegendő gyakorlati ismeretet is szerezhetnek ahhoz, hogy fellendíthessék környezetük zsidó és nem zsidó szervezeteinek közösségi életét, részt vehetnek működtetésükben, vezetésükben.

orzse-felvételi-cikkbe.png

Az oktatás, hetente egyszer, hétfői napokon történik kedves, családias környezetben, 6 félévben (BA). Az Egyetem továbbtanulási lehetőséget is kínál, Kultúratörténet szakon (MA), és Doktor Iskola (PhD) képzésein.

Minden szemeszterben a zsidó környezet megismertetésére, valamint zsidó közösségekkel való találkozás céljából szervezünk tanulmányi kirándulást zsidó intézményekbe Budapesten, vidéken, és a környező országokban lévő városokban működő Hitközségekbe.

Kérjük, akinek felkeltette érdeklődését ez a kis ismertető, jelentkezzen az augusztusi pótfelvételi elbeszélgetésünkre, melynek pontos időpontját később hirdetjük meg a honlapunkon és az OR-ZSE honlapján. 

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Közélet
Carl Lutz nyomában sétálhatunk Pesten
2020. Szeptember 04. / 16:59

Carl Lutz nyomában sétálhatunk Pesten

Izrael
Késeléses támadás történt ma Izraelben
2020. Augusztus 26. / 16:43

Késeléses támadás történt ma Izraelben

Kommentek