Már készül a Mazsihisz zsinagógai naptára, lehet hirdetni benne!

2020. Június 03. / 14:41


Már készül a Mazsihisz zsinagógai naptára, lehet hirdetni benne!

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) által kiadott 2020-2021-es évi zsinagógai naptár (luach) – az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan – igényes és elegáns naptár lesz mind kinézetben, mind belső tartalomban.

A 17x10 centiméteres méretű, fektetett formájú, diszkrét kinézetű és keményfedelű, határidőnaplóba 16 hónapon keresztül, azaz 2020. szeptemberétől 2022. januárjáig lehet bevezetni a programjainkat, megbeszéléseinket, óránkénti lebontásban.

A Luach részletesen (a naptári funkciónak megfelelően) leírja a zsidó ünnepeket, eseményeket, és tematikus szerkesztésben (rövid leírással és elérhetőséggel) ad részletes információkat a magyar zsidó intézményekről.

A naptár 1500 példányban készül és kapható lesz minden zsidó kegytárgyakat árusító helyen, illetve online is könnyen megrendelhető lesz.

A kiadványban lehetőséget biztosítunk bármely dátumhoz egy emléknapot (pl. járcájtot) helyezni, s igény szerint lehetőség lesz külön lapon is emléket állítani szeretteinknek.

Állunk a cégek rendelkezésére hirdetési helyekkel, s akár termékhirdetések megjelentetését is vállaljuk (természetesen csak a Luach szellemiségének megfelelő hirdetéseket tudjuk befogadni).

Kérjük, hogy a luach@bzsh.hu email címen jelezzék érdeklődésüket, igényeiket! Az érdeklődőknek további részletekkel szolgálunk.

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Mazsihisz hírek
Heisler András: Boldog születésnapot, Magyarország!
Zsidó világ
A hét műtárgya: A Szentély emlékezete a diaszporában

Kommentek