Életfogytiglant kapott a palesztin gázoló

2020. Július 06. / 15:32


Életfogytiglant kapott a palesztin gázoló

A Ciszjordániai Katonai Bíróság életfogytiglan tartó szabadságvesztésre ítélte ma délelőtt Shaban Titi palesztin terroristát, aki öt évvel ezelőtt a tömegbe hajtva halálra gázolt egy 54 éves, hét gyermekes zsidó férfit. Az ítélet felolvasása közben a tárgyalótermet ki kellett űríteni, mert az áldozat és a tettes rokonsága összeszólalkozott.


A Ciszjordániai Katonai Bíróságon ma hirdettek ítéletet Shaban Titi palesztin terrorista büntetőperében, aki 2015-ben egy teherautóval belehajtott a tömegbe és megölt egy zsidó férfit. Az áldozatot Abraham Hasanonak hívták, 54 éves volt, hét gyermek édesapja. 

A mai tárgyaláson a bíróság csendre intette a jelenlévőket, ennek ellenére a tárgyalótermet ki kellett űríteni, mert Hasano családtagjai összeszólalkoztal Titi hozzátartozóival. Az incidens kapcsán Meidad Hasano, az áldozat testvére azt nyilatkozta, hogy „miközben az ítéletet olvasták a terrorista mosolygott". Hozzátette: nem elégedettek az ítélettel, az államnak halálbüntetést kellene kiszabnia minden terroristára, aki zsidókra támad.

(Címlapkép: Shaban Titit bevezetik a bíróságra. Fotó: Flash90)

Forrás: The Times of Israël

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek