Gyere online múzeumba: továbbra is nyitva a Zsidó Múzeum a neten

2020. Március 26. / 12:50


Gyere online múzeumba: továbbra is nyitva a Zsidó Múzeum a neten

A múlt már nem zár be soha, mindig elérhető marad a jelennek. A múltunk zavartalanul üzemel a koronavírus idején is, ma is elérhető. És a jelenünkből is múltat csinál a jövő, ne felejtsétek el, Ti írjátok most az unokáitok múltját. Maradjunk együtt. Vigyázzunk egymásra! 


A Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár tárlatai továbbra is látogathatóak a folyamatosan frissülő facebook-oldalunkon, a múltunk digitálisan elérhető, bármikor a rendelkezésünkre áll. Összeköt minket virtuálisan. 

Gyertek a fotelből múzeumba Hozzánk, éljünk úgy, amennyire lehet, mintha mindez, ami körülöttünk van, nem volna ennyire nehéz. Ne adjuk meg magunkat. Öltözzetek fel szépen, ahogy jól érzitek Magatokat és kiránduljatok el a facebook-oldalunkra, kövessétek az online kiállítást, mert a Zsidó Múzeum nem alszik, nem pihen, nem zár be soha, csak átmenetileg átteszi székhelyét a virtuális világba. Várunk Titeket, látogatásotok megtisztel minket.

Kattintson ide: Itt várjuk izgatottan

És még valami: ezek a napok történelemmé lesznek nemsokára. Elmúlnak és elkezdődik emlékezetük hosszú, bonyolult élete. Írják meg, hogy volt, hogy amikor az unokáink mennek majd a Zsidó Múzeumba, lássák, mit tett Budapest, az ország, a zsidó és ne, zsidó közösség hogyan vészelte át mindazt, ami történik éppen. Aki ír, a jövőnek rögzíti a jelent. Hagyjatok nyomot, írjátok meg unokáitok múltját most. A múlt továbbra is zavartalanul üzemel, alakul és bővül.

Találkozzunk!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Hírek, lapszemle
Izrael kémműholdat küldött az űrbe
2020. Július 06. / 10:24

Izrael kémműholdat küldött az űrbe

Megemlékezések
Egy legenda magánügyei – Ma lenne 108 éves Raoul Wallenberg
Megemlékezések
91 éve született Anne Frank
2020. Június 12. / 10:58

91 éve született Anne Frank

Kommentek