Ez nekünk jó: üdvözlőkártyák és GIF-ek Sávuótra

2020. Május 27. / 12:50


Ez nekünk jó: üdvözlőkártyák és GIF-ek Sávuótra

Szerző: Kácsor Zsolt

A zsidósággal kapcsolatos okostelefonos alkalmazásokat bemutató sorozatunkban a hamarosan beköszöntő ünnep alkalmából egy olyan programot ajánlunk, amellyel Sávuótra gyorsan és egyszerűen küldhetünk előregyártott üdvözleteket és animált képeket.


Kissé fapados a grafika és túl sok benne a reklám, de a célra tökéletesen megfelel: családtagjainknak, hittestvéreinknek, barátainknak pár másodperc alatt küldhetünk sávuóti üdvözletet ezzel a greetings-applikációval. 

A szoftverben harminc darab kártyát találunk és négy darab animált képet (GIF), azaz ha kedvünk van, mindenkit más és más üzenettel örvendeztethetünk meg. Az igaz, hogy a feliratok angol nyelvűek, de nem hiszem, hogy aggódnunk kellene amiatt, hogy valaki esetleg nem érti meg. A kezelése roppant egyszerű: a kiválasztott képen a megosztás ikonra kattintva csak a megfelelő platformot kell kiválasztani, majd mehet a küldés a megfelelő címre.

Felhívom figyelmüket arra, hogy az app menüjében van egy Similar Mobile Apps nevű blokk, amelyben további alkalmazásokat találunk más zsidó ünnepekre is! Nagyon hasznos funkció, ez az egyszerű kis app voltaképpen ezzel a gyűjteménnyel érdemelte ki, hogy megosszuk önökkel. 

Innen tölthetik le, ha megtetszik, használják örömmel. 

Mindenkinek boldog ünnepet!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Kommentek