Maccabi Világjátékok: Ma összecsap Magyarország és Izrael teremfociban

2022. Július 13. / 09:35


Maccabi Világjátékok: Ma összecsap Magyarország és Izrael teremfociban

Mint beszámoltunk róla, tegnap megérkezett a magyar csapat az izraeli Maccabi Világjátékokra. A sportolóink közül a labdarúgókra ma máris egy fontos mérkőzés vár: Magyarország csapata izraeli idő szerint 16 óra 30-tól mérkőzik meg Izraellel. Cikkünkben mutatjuk a linket, amelyen élőben nézhetik a meccset.

Az Izraelben négyévente megrendezett Maccabbi Világjátékokra a világ több mint 60 országából érkező sportolókat és kísérőiket az izraeli kormány nevében Pnina Tameno Shete, az alijáért és integrációért felelős miniszter köszöntötte, aki üdvözletét így kezdte: „Mi mindannyian makkabeusok vagyunk!” 

Minister_Makabyah22.pngPnina Tameno Shete, az alijáért és integrációért felelős miniszter

A politikus azt mondta: a Maccabi Világjátékok nemcsak Izrael legnagyobb és leglátványosabb sportrendezvénye, de egyúttal a világ legnagyobb és legerősebb zsidó és cionista eseménye is, amely kontinenseken és országokon át erősíti Izrael népének egységét. Alijázásért felelős miniszterként Pnina Tameno Shete hangsúlyozta: ez a világrendezvény csodálatos lehetőség arra, hogy megismertessék Izrael országával és alijázásra bátorítsák azokat a zsidó fiatalokat, akik a jövőbeni Izrael társadalmát fogják alkotni.

Ami a magyar csapat részvételét illeti: ma délután fél ötkor (izraeli idő szerint) a labdarúgóink teremfociban csapnak össze Izraellel. Ezen a linken élőben követhetik a mérkőzést, míg a játékok honlapját (angol és héber nyelven) itt találják

Szurkoljunk együtt a Magyarországot képviselő makkabeusoknak!

mazsihisz icon

Címkék

Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek