Szavazzunk és nyerjük meg „Az év legjobb rendezvényhelyszíne” címet!

2022. Augusztus 31. / 14:06


Szavazzunk és nyerjük meg „Az év legjobb rendezvényhelyszíne” címet!

Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Dohány utcai zsinagóga és a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga a Budapest kategóriában bekerült az Év Legjobb Rendezvényhelyszíne három esélyes jelöltje közé. Erről a turisztikai szakma egyik legrangosabb hazai orgánuma számolt be szakújságírók, turisztikai szakemberek szavazatai alapján, de az a közösségen is múlik, hogy melyik helyszín lesz a kategória győztese. Mindenkit szavazásra biztatunk: nyerjük meg „Az év legjobb rendezvényhelyszíne” címet!

– Jártunk több MICE-workshopon, ahol mindenki kitörő örömmel fogadta a Rumbach-ot, ezt az új és különleges helyszínt konferencia- és rendezvényhelyként. Most, hogy egy rangos és tekintélyes turisztikai orgánum szerint a Rumbach a Dohány utcai zsinagógával együtt bekerült „Az év legjobb rendezvényhelyszíne” cím három esélyese közé, már csak a közönségszavazatokon múlik, hogy mi legyünk az elsők – nyilakozta honlapunknak Róna Iván, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) turisztikai igazgatója.

Az elért nagyszerű helyezés a Business Traveller Hungary Magazin oldalán található, amiről azt kell tudni, hogy a turisztikai szakma más rangos lapjaival együtt – ilyen a Turizmus Bulletin és a Turizmus Magazin – az a Turizmus Kft. működteti, amely a hírleveleivel több mint 30 ezer turisztikai szakembert ér el. 

Ez azt jelenti, hogy ha a Rumbach és a Dohány-zsinagóga megnyeri a kitüntető címet, az nagyon komoly promóciós lehetőséghez juttatja a Mazsihisz turisztikai látványosságait a MICE piacán.

S hogy mi is az a MICE

Erről Róna Iván azt mondta: az angol MICE betűszó a meetings (találkozók), incentives (ösztönző utak), conferences (konferenciák), exhibitions (kiállítások) szavak kezdőbetűiből áll, s a MICE legfontosabb jellemzője, hogy ez a legjövedelmezőbb üzletág a szakmában. Az üzleti- vagy hivatásturizmus, valamint a rendezvényturizmus ugyanis egyrészt roppant népszerűek az egész világon, másrészt jelentős profittermelő erejük is van – tette hozzá a turisztikai igazgató. 

Róna Iván szerint ha tehát a közönségszavazatok alapján sikerülne megnyerni  „Az év legjobb rendezvényhelyszíne” címet, az nemcsak szakmai presztizsben jelentene óriási előrelépést, de a bevételek maximalizálásában is. „Ragadjuk meg az alkalmat, és szavazzunk minél többen a Rumbach-ra és a Dohány-zsinagógára!" – fogalmazott a turisztikai igazgató.

Mindenkit arra kérünk tehát, hogy szavazzon a Mazsihisz-BZSH létesítményeire, s kérje meg családtagjait, barátait, ismerőseit is, hogy voksukkal járuljanak hozzá a cím megnyeréséhez.

Szavazni EZEN AZ OLDALON lehet. Kérjük, éljenek a lehetőséggel minél többen!

(Címlapkép: A Rumbach belső tere. Fotó: ICOMOS)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek