Ambuláns fizioterápiás szolgáltatás indult a Mazsihisz Szeretetkórház Egészségközpontjában

2023. Január 16. / 11:23


Ambuláns fizioterápiás szolgáltatás indult a Mazsihisz Szeretetkórház Egészségközpontjában

Idén januárban elindult az ambuláns fizioterápiás szolgáltatás a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) Egészségközpont megújult fizioterápiás egységében. A Mazsihisz Egészségközpont modern rehabilitációs berendezéseivel változatos kezelési módszereket tudunk alkalmazni, egyénre szabottan. Szeretettel várjuk a gyógyulni várókat.

Alkalmazott kezelések:
 ▪ Lézerterápia
 ▪ Mágnesterápia
 ▪ Lökéshullám terápia
 ▪ Elektroterápia
 ▪ Ultrahang terápia

Az alkalmazott terápiák gyorsítják a gyógyulást, regenerációt. Várható hatások, a gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás, sejtregeneráció, javuló immun folyamatok.

A gyógytornában új lehetőségeket nyújtó berendezéseinkkel hatékonyan kezelhetőek a legkülönfélébb mozgásszervi problémák.

A három függesztéses Redcord Professzionális Munkaállomás az egyetlen módja a Neurac módszer használatának, mind a végtagok és a gerinc ízületeinek kezelésekor.

A MOTOmed mozgásterápiás eszközzel, végezhető passzív, motorral támogatott, vagy aktív hajtás alsó és felső végtagokkal egyaránt. A szoftvernek köszönhetően folyamatosan ellenőrzött a mozgás, mely hasonlít a biciklizéshez. Hatékonyan alkalmazzuk stroke és Parkinson betegség esetén is.

Az Artromot Aktive-K motoros meghajtású térd-, és csípő ízületet mozgató berendezés, mellyel folyamatos passzív-, kontrollált aktív mozgatás és koordináció végezhető.

Többek között hatékonyan alkalmazható térdprotézis, csípőprotézis, keresztszalag-, porcműtét rehabilitációjában.

A kezelések célja az eredeti funkciók visszaállítása, a fájdalom csökkentése, az életminőség javítása. A kezeléseket orvosi javaslatra, vagy orvosi beutalóval térítés ellenében lehet igénybe venni.

Jelentkezés és bővebb információ:
Telefon: +36-1-814-2460
E-mail: egeszsegkozpont@szeretetkorhaz.hu

mazsihisz icon

Címkék

Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek