Váradi János távozik az El Al magyarországi képviselete éléről

2022. Október 20. / 18:42


Váradi János távozik az El Al magyarországi képviselete éléről

Mint arról három hete beszámoltunk: az EL AL Izraeli Légitársaság Budapest belvárosi irodája – 33 évvel a nyitás után – szeptember 30-án végleg bezárt, a repülőjegyek értékesítését külső cég veszi át. Most az is kiderült: ez év végén távozik az El Al Izraeli Légitársaságtól a cég magyarországi képviseletének eddigi vezetője, Váradi János, a magyar zsidó közösség ismert és közkedvelt alakja, aki tíz éve vezette a céget.

Váradi János tíz évvel ezelőtt egy német cég ügyvezetői székéből került fejvadász közreműködésével Izrael nemzeti légitársaságának hazai igazgatói pozíciójába. Az akkor maga elé tűzött legfontosabb céljai mára mind teljesültek – írja a Turizmus.com szakmai portál.

– A Budapest Airport három legforgalmasabb útvonala közé került Tel-Aviv és Izrael, és ebben nem kis szerepe van az El Al-nak, amely egyedüli hagyományos légitársaságként az útvonalon fizetőképes, magas szintű szolgáltatásokat igénylő és igénybe vevő utasokat szállított a két ország között – mondta a lapnak Váradi János.

Varadi_Janos_allo.jpgVáradi János (via Turizmus.com)

A szakportálnak Váradi elmondta: jövő januártól – sales és marketing tapasztalatait, kapcsolatrendszerét, social media és Google Marketing tudását kamatoztatva – az Eastern Consulting sales és marketingügynökségben fog dolgozni. Értékesítéstámogató és digitális marketing megoldásokat kínál majd  légitársaságok, utazásszervezők és idegenforgalmi desztinációk számára Magyarországon és a környező országokban.

A Turizmus.com cikke teljes terjedelmében itt olvasható.

(Címlapkép: Az EL AL egyik gépének üdvözlése a ferihegyi reptéren 2019-ben)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek