Címkék

PurimFeszt

Zsidó világ / 2024. Március 24. / 23:39

Lélekemelő előadások, fantasztikus bulik és hatalmas siker az idei PurimFeszt

Szinte zsúfolásig megtelt ma este a Rumbach utcai zsinagóga Behumi Dóri, Kozma Orsi és Váczi Eszter purimi koncertjére, a fantasztikus előadás PurimFeszt keretében valósult meg, sztárvendégként közreműködött Fenyő Iván színművész. Az alábbiakban Dr. Grósz Andor, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnökének a koncert előtt elhangzott ünnepi gondolatait olvashatják.

Kultúra / 2024. Március 19. / 08:14

Megtisztelő és felemelő érzés lesz – Kozma Orsi és Váczi Eszter a közelgő purimi koncertjükről

Kozma Orsit és Váczi Esztert kérdezte Zucker-Kertész Lilla a fergetegesnek ígérkező purimi koncerttel kapcsolatban, ahol egy igazán különleges előadást láthatunk majd tőlük és Behumi Dóritól. A produkcióban közreműködik Fenyő Iván.

Koncert / 2024. Március 06. / 14:24

Behumi Dóri, Kozma Orsi és Váczi Eszter purimi koncertje

Különleges produkcióra készül az egykori Jazz+Az zenekar három kiemelkedő tehetségű énekesnője Behumi Dóra, Kozma Orsi és Váczi Eszter 2024. március 24-én, vasárnap este 7 órakor a Rumbach zsinagógában Fenyő Iván színművész közreműködésével, aki dalban és prózában meséli újra a purimi ünnep történetét, hogy közelebb kerüljünk az ünnep jelentőségéhez, és megértsük, hogy e bibliai történet milyen üzeneteket hordoz ma.

Koncert / 2024. Március 06. / 10:18

Kováts Kriszta Biblia Show – bibliai történetek dalokban elmesélve

Kováts Kriszta, az Evita és a Mamma mia! sztárja a Biblia világába visz el minket 2024. március 21-én, csütörtökökön este 7 órakor a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában. A művésznő ezen az estén a legismertebb bibliai történeteket énekli és meséli el Wolf Péter és Fábri Péter dalaival.