Címkék

Gazdaság

Mazsihisz hírek / 2022. December 06. / 08:32

Pénztudatosság címmel tart szakmai napot a BZSH Külker Technikuma

Hogyan gazdálkodjunk a pénzünkkel? Miképpen működik a tőzsde? Mi szól az euro magyarországi bevezetése mellett és ellen? Ilyen és ehhez hasonló izgalmas gazdasági kérdések lesznek napirenden azon a szakmai napon, amelyet a BZSH Külkereskedelmi Technikuma tart holnap délelőtt 10 órától a Mazsihisz-székház Goldmark-termében. A résztvevőket dr. Kunos Péter, a Mazsihisz-BZSH ügyvezető igazgatója és Salusinszky András, a technikum igazgatója köszönti.

Hírek, lapszemle / 2022. Október 09. / 09:52

A 4iG magyar informatikai cég részesedést szerzett az izraeli Spacecomban

A 4iG Nyrt. (4iG) megszerezte az AMOS műholdrendszereket üzemeltető és fejlesztő, izraeli Space Communications Ltd. (Spacecom) részvénycsomagjának 9,538 százalékát. A Spacecom a globális műhold-kommunikációs piac egyik jelentős szereplője. A tel-avivi tőzsdén jegyzett cég világszerte kínál sugárzott, valamint szélessávú műholdas szolgáltatásokat.

Közélet / 2022. Július 13. / 14:15

A Ganz Kft. részt vesz Izrael legnagyobb naperőműparkjának létesítésében

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját 2022 első fél évében a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. A cég mintegy 15 ország piacán van aktívan jelen, köztük az európai, valamint a közel-keleti országokban is. Utóbbi régióban az Izrael legnagyobb teljesítményű naperőműparkjának létesítésére vonatkozó pályázaton indultak sikeresen.