Fontos kérdőív a zsidóságról – még 10 napunk van, hogy kitöltsük!

2023. Március 16. / 18:02


Fontos kérdőív a zsidóságról – még 10 napunk van, hogy kitöltsük!

Amint az korábban már nyilvánosságra került, az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége (FRA) reprezentatív felmérést készít az európai zsidók által tapasztalt antiszemitizmusról és zsidó életről a  Zsidó Világkongresszus és az Európai Zsidó Kongresszus támogatásával. A kérdőív leadásának határidejéig még van 10 nap, ezért mindenkit arra biztatunk, hogy éljen a lehetőséggel!

Mint beszámoltunk róla: a felmérésben 16 év feletti, magukat zsidónak valló személyek vehetnek részt – Magyarország mellett – Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Franciaország, Németország, Hollandia, Olaszország, Lengyelország, Románia, Spanyolország és Svédország zsidó közösségeiből. 

kérdőív-cikkbe.jpg

Az adatok anonimitását, névtelenségét a rendszer garantálja.

Még van 10 nap a beadási határidőig, ezért mindenkit, aki esetleg még nem tette meg, arra kérünk, hogy éljen a lehetőséggel. Minél többen válaszolunk a kérdésekre, annál hitelesebb képet kapunk a saját helyzetünkről és a közegről, amelyben élünk.

Mindössze fél óra szükséges a kérdőív kitöltéséhez, mégis rendkívül komoly segítséget jelent. Kérjük, a kérdőívről tájékoztassák családtagjaikat, rokonaikat, zsidó barátaikat és ismerőseiket, és őket is győzzék meg e kérdőív kitöltésének jelentőségéről. 

kérdőív-kitöltés.jpg

Mindannyian felelősek vagyunk a másikért. Legyünk minél többen anonim partnerei az FRA-nak! Segítsük hozzá közösségünket a hiteles eredményekhez!
mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek