Az OR-ZSE mától bezárt, de a könyvtára és olvasóterme továbbra is látogatható

2022. Október 19. / 11:20


Az OR-ZSE mától bezárt, de a könyvtára és olvasóterme továbbra is látogatható

Mint korábban beszámoltunk róla: az őszi nagyünnepek lezárultával takarékossági okok miatt bezár az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem Scheiber Sándor utcai épülete. Felhívjuk azonban a figyelmet arra: habár az intézmény mától zárva tart, a könyvtára és olvasóterme a továbbiakban is nyitva tart hétfőtől csütörtökig 10 és 16 óra között. 

A hamarosan kezdődő fűtési szezon idejére ideiglenesen bezárt az OR-ZSE Scheiber Sándor utcai épülete, az oktatás online formában, valamint az Izraeli Kulturális Intézetben (IKI) zajlik – olvasható az egyetem honlapján.

Mint írják: egyes órákat online formában tartanak majd, de vannak olyan képzések, amelyek esetében elengedhetetlen a személyes jelenlét, így a kántorképzés és a szociális munkás képzés továbbra is személyes formában zajlanak majd az IKI épületében. A hallgatók a szakfelelőseiktől kaphatnak további információt.

Egyelőre pontos dátumot nem lehet mondani arra, hogy az oktatás mikor kezdődik újra az OR-ZSE épületében, de feltehetően valamikor jövő márciusban, a fűtési szezon lezárultával.

Az OR-ZSE könyvtára és annak olvasóterme azonban október 19-étől a továbbiakban is nyitva tart: hétfőtől csütörtökig 10 és 16 óra között várja kedves olvasóit.

Forrás: OR-ZSE

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek