„Tanulj te is Izraelben!" – tájékoztató előadás kamaszoknak és szüleiknek

2023. Január 15. / 10:25


„Tanulj te is Izraelben!" – tájékoztató előadás kamaszoknak és szüleiknek

Zsidó származású felmenőkkel bíró, 13 és 16 év közötti kamaszoknak és szüleiknek szervezi idei első rendezvényét a budapesti MERKAZ Héber és Izraeli Kulturális Központ (a korábbi IKI). A „Tanulj te is Izraelben!" című tájékoztató előadás az intézmény budapesti, Paulay Ede u. 1. szám alatti székházában lesz január 18-án, azaz jövő szerdán este fél 7-től. 

Izraelben tanulni vágyó kamaszokat és a szüleiket várják a budapesti MERKAZ (azaz a korábbi IKI) idei első programjára, amelyen az izraeli szervezők a Na'ale Programról adnak tájékoztatást.  E programban a fiatalok az izraeli oktatási rendszerben tanulhatnak nemzetközi környezetben, s magas szinten sajátíthatják el az angol és a héber nyelvet.  

A Na’ale Program keretében számos bentlakásos középiskolából lehet választani, tehát mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet, legyen az városi vagy természetközeli környezet, vallásos vagy nem vallásos intézmény.

A programra olyan kamaszok jelentkezhetnek, akik 13-16 év közöttiek és rendelkeznek zsidó származású felmenőkkel. 

A MERKAZ-ban január 18-án, szerdán este fél 7-kor kezdődő rendezvény Facebook-eseményét ezen a linken találják, míg magáról a Na’ale Programról ide kattintva olvashatnak további részleteket.

(Címlapkép: Naale-elite-academy.com)

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek