Kern András 75: Mától 3 napig a Filmio ingyen elérhetővé teszi a művész 3 filmjét

2023. Január 26. / 16:54


Kern András 75: Mától 3 napig a Filmio ingyen elérhetővé teszi a művész 3 filmjét

Január 28-án ünnepli hetvenötödik születésnapját Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, író, énekes, humorista, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A Filmio ebből az ünnepi alkalomból ingyen elérhetővé teszi január 26-tól 29-ig a színészlegenda legemlékezetesebb alakításait. Ünnepeljük együtt a születésnapos Kern Andrást a filmjeivel!

Szabadíts meg a gonosztól; Ripacsok; A miniszter félrelép – ez az a három filmalkotás, amelynek főszerepében a január 28-án 75 éves Kern Andrást láthatjuk.

Mint azt a Filmio.hu filmművészeti szakportál írja: a színészlegenda nevéhez megszámlálhatatlan színházi-, filmes- és szinkronhang-alakítás fűződik. Kern András születésnapja alkalmából a művész legemlékezetesebb filmfőszerepeiből válogattak, és az említett műveket január 26-29 között ingyenesen nézhetjük meg a Filmio weboldalán. 

A filmeket az alábbi linkeken tekinthetik meg:
– Szabadíts meg a gonosztól
– Ripacsok
– A miniszter félrelép

Forrás: FILMIO.hu

A Kern Andrással 2020-ban készített interjúnkat ide kattintva olvashatják újra. Ebben a beszélgetésben a színművész egyebek mellett beszél zsidó gyökereiről, s arról is, hogy mit jelent számára a zsidóság. A művész urat 70. születésnapján így köszöntöttük: Ma 70 éves Kern András, a magyar Woody Allen, aki néha jobb, mint az erdeti.

(Felhívjuk hittestvéreink figyelmét, hogy a szombat szent napja ezen a héten éppen a január 26-29 közötti időszakba esik! A sábesz pénteken 16 óra 18 perckor jön be, és másnap 17 óra 27 perckor megy ki.)

A címlapkép forrása: Vígszínház.hu

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek