Fiatalok, titeket vár Izrael, a csodák földje!

2024. Január 23. / 15:24


Fiatalok, titeket vár Izrael, a csodák földje!

A Taglit Birthright Israel szervezésében szellemi kalandokban gazdag, izgalmas és inspiráló izraeli utazáson vehetnek részt 18-27 év közötti, zsidó származású fiatalok március 25-től tíz napon át. Most, amikor oly sok megpróbáltatás éri a zsidóságot, fontos, hogy megmutassuk: Izrael a szívünk legdrágább csücske!

A zsidó közösség ezekben a hónapokban nagy megpróbáltatásokkal néz szembe, ezért különösen fontos, hogy a körülmények ne vegyék el kedvünket lélegzetelállítóan szép tájak felfedezésétől, különböző kultúrák megismerésétől és új baráti kapcsolatok kialakításától.

taglit-kép.JPG

Ezt a missziót szeretné betölteni a Taglit – Birthright Israel, amelynek jóvoltából 18-27 éves fiatalok vehetnek részt egy fantasztikusnak ígérkező izraeli utazáson 2024. március 25. és április 4. között.

Ez az élmény szellemi kalandokat ígér és testközelből való megismerkedést a Szentföld ősi történelmével, gazdag kultúrájával és a zsidóság minden akadályt legyőző szellemiségével. 

A Taglit Birthright Israel arra kínál lehetőséget, hogy a fiatalok megtapasztalják Izrael lakóinak vendégszeretetét, barátságokat építsenek ki és élvezzék mindazt a csodát, ami a Szentföldet jellemzi évezredek óta.

Az utazásra azoknak a jelentkezését várják, akik elmúltak 18 évesek, de még nem töltötték be a 27-et, továbbá legalább az egyik nagyszülőjük zsidó származású. Jelentkezés és további információ a taglitcoordinator@gmail.com e-mail címen.

Barátságok, élmény, identitás, kultúra, természeti látványosságok, történelem – Izrael rád vár, jelentkezz még ma.

Am Izrael Chaj!

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek

Zsidó világ
Megjelent a nyíregyházi Sófár legújabb száma
Hírek, lapszemle
Szombat: A palesztin halottak számától a Sorsok Házáig