Az élet nagy kérdései – folytatódik a MAZS Alapítvány kvízjátéka

2024. Február 09. / 09:33


Az élet nagy kérdései – folytatódik a MAZS Alapítvány kvízjátéka

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítja a hanukakor indított kvízjátékát a Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS). A február 14-ig tartó játékos kezdeményezés célja, hogy a közösség alaposabban megismerje a MAZS Alapítvány támogatási formáit és programjait. A válaszadók között 10 darab 10 ezer forint értékű könyvutalványt sorsolnak ki. 

– A MAZS Alapítvány támogatásaival az élet számos területén támogatja a zsidó közösség tagjait. Ezeket a támogatási lehetőségeket, programjainkat mutatjuk be az ÉLET NAGY KÉRDÉSEI kvízjátékunkon keresztül, amelyet Hanukakor indítottunk – olvasható a MAZS blogfelületén.

Mint írják: a kvízjátékkal nem csak értékes könyvutalványokat is lehet nyerni, de lehetőséget is nyújt a MAZS-nak arra, hogy visszajelzéseket kapjon a munkájáról, az általa képviselt területekről, és a szervezet jobban megértse, hogy a közösségnek milyen további szükségletei vannak. 

A KVÍZKÉRDÉSEKET ITT ÉRHETIK EL.

A kvízjátékra készülve tudástárat gyűjtöttek össze, amely iránymutatást ad az időskorral kapcsolatos kérdésekben, a gyermekes családokat érintő dilemmákban, az önkéntességel vagy az adományozással kapcsolatosan minden érdeklődő számára, attól függetlenül, hogy a zsidó közösség tagja-e vagy sem.

A kvízjátékot a nagy érdeklődésre való tekintettel hosszabbították meg február 14-ig. A válaszadók között 10 darab 10 ezer forint értékű könyvutalványt sorsolnak ki. Minél több témakör kérdésére válaszolunk, annál nagyobb eséllyel veszünk részt a sorsoláson!

Címlapkép: Gerd Altmann/Pixabay

mazsihisz icon
Szeretnél értesülni új hírekről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss híreket kapjon!

Ezek is érdekelhetnek